Ons Ambacht "het slagersvak"

 

De keuze om marktslager te worden, en ook nog eens gespecialiseerd in één varkensras het Berkshire varken, was voor veel mensen een “bijzondere” keuze.  Voor mij een heel bewuste keuze en nog steeds vol trots kan ik zeggen/schrijven de beste keuze!. 

De basis, terug naar de basis, eigenlijk net als onze boer Kees wilde ik ook terug naar de basis, geen nasi of bami verkopen, geen liflafjes en kip krokant, maar echte schnitzels in de toonbank.. Puur vlees en smaak!"

 

Het compleet verwerken van dit bijzondere varkensvlees is elke week weer een feestje. Mooie producten maken zonder fratsen. Het ambacht uitvoeren met behulp van moderne machines, dat is wat wij jullie gaan laten zien op onze Butchersfarm.

 

"Waar heb je direct contact met de consument, waar is er geen drempelvrees, en waar kan iedereen direct in onze toonbank kijken… Op de markt!"

 

De Berkshire Butcher staat op twee vaste weekmarkten. Twee verschillende markten,  maar waar vooral hele leuke en enthousiaste mensen komen die van lekker eten houden, waar kwaliteit boven kwantiteit gaat en waar achter het product dat zij kopen een kloppend verhaal moet zitten.

- woensdag staat de Berkshire Butcher op het Haarlemmerplein in Amsterdam. 

- zaterdag is de Grote Markt in Haarlem de thuis basis van de Butcher. 

Voor meer info over onze markten: Berkshire Butcher site